2020-02-29 03:23

Cod Galben de CEAŢĂ DENSĂ pe Autostrada Soarelui şi pe A4

 |  10:15
Cod Galben de CEAŢĂ DENSĂ pe Autostrada Soarelui şi pe A4

O avertizare Cod galben de ceaţă densă a fost emisă duminică dimineaţă şi este valabil în Bucureşti şi în 17 judeţe. În unele locuri, vizibilitatea va fi extrem de scăzută, sub 50 de metri, şi se va semnala burniţă. Centrul Infotrafic avertizează că, duminică dimineaţă, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de vizibilitate redusă pe Autostrada Soarelui şi pe A4.

Astfel, până la ora 11.00, este cod galben de ceaţă în Bucureşti şi 10 judeţe: Ilfov, Brăila, Ialomiţa, Buzău, Prahova, Giurgiu, Călăraşi, Harghita., Cluj şi Suceava.

”Se va semnala: ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m şi izolat sub 50 m”, au transmis meteorologii.

De asemenea, pînă la ora 12.00, este Cod Galben de ceaţă în judeţele Bacău, Botoşani, Galaţi, Neamţ, Vrancea, Iaşi şi Vaslui.

Centrul Infotrafic avertizează că, duminică dimineaţă, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de vizibilitate redusă pe Autostrada Soarelui şi pe A4. Pe întreaga autostradă A2 Bucureşti - Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă. Totodată, tot în condiţii de vizibilitatea redusă sub 50 de metri se circulă şi pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A4 Ovidiu – Agigea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine