2019-10-15 19:22

COD GALBEN de ceaţă în 12 judeţe. Vizibilitate redusă pe autostrăzile A1, A2 şi A3

 |  09:47
COD GALBEN de ceaţă în 12 judeţe. Vizibilitate redusă pe autostrăzile A1, A2 şi A3

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat, duminică, atenţionările cod galben de ceaţă, emiţând unele noi pentru judeţele Mehedinţi, Olt, Dolj şi Capitală. De asemenea, au fost prelungite cele emise pentru Ilfov, Ialomiţa, Teleorman, Giurgiu şi Călăraşi, numărul total al judeţelor aflate sub incidenţa codului galben de ceaţă ajungând la 12.

Ceaţă este şi pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 12 şi 36, unde vizibilitatea e sub 50 de metri. Pe Autostrada A2, pe tronsonul Bucureşti - Drajna, vizibilitatea este, pe alocuri, sub 50 de metri. Şi pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 11 şi 42, vizibilitatea este scăzută, din cauza ceţii, fiind sub 100 de metri.

Atenţionarea cod galben de ceaţă emisă pentru judeţele Mehedinţi, Olt şi Dolj este în vigoare până la ora 12.00. De asemenea, ANM a prelungit atenţionarea pentru judeţele Ilfov, Ialomiţa, Teleorman, Giurgiu şi Călăraşi, tot până la ora 12.00. A fost emisă o atenţionare cod galben de ceaţă şi pentru municipiul Bucureşti, care este în vigoare până la ora 10.00.

Pe de altă parte, judeţele Vrancea, Iaşi, Bacău şi Vaslui sunt sub cod galben de ceaţă până la ora 10.00, în timp ce judeţul Botoşani se află sub atenţionare de polei. Potrivit meteorologilor, în toate aceste zone, local, vizibilitate este sub 200 de metri, iar izolat, sub 50 de metri.

Potrivit centrului Infotrafic din IGP, circulaţia rutieră în judeţul Giurgiu se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă şi pe DN5 Bucureşti – Giurgiu şi DN6 Bucureşti - Alexandria, vizibilitatea pe aceste artere fiind redusă, pe alocuri, sub 30 de metri. De asemenea, se circulă în condiţii de ceaţă şi pe DN2 Bucureşti – Buzău şi DN1D Urziceni – Albeşti – Paleologu, unde vizibilitatea este sub 50 de metri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray