2019-07-24 06:22

COD GALBEN de ninsori şi viscol. Ce județe sunt afectate

 |  10:14
COD GALBEN de ninsori şi viscol. Ce județe sunt afectate

Bucureştiul şi nouă judeţe din estul şi sudul ţării sunt, de miercuri până joi dimineaţă, sub avertizare cod galben de ninsori şi viscol. Vântul va atinge la rafală viteze de 60 de kilometri pe oră, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii.

Avertizarea cod galben a fost emisă pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova, Buzău, Vrancea, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Dâmboviţa şi Argeş, a intrat în vigoare miercuri, de la ora 09.00 şi este valabilă până joi, la aceeaşi oră, potrivit Administraţia Naţională de Meteorologie, citata de News.ro.

În judeţele Călăraşi, Giurgiu, în sudul judeţelor Prahova şi Dâmboviţa, precum şi în judeţul Ilfov şi municipiul Bucureşti vor fi intervale de timp în care vântul va avea intensificări cu viteze de 45-55 de kilometri pe oră, iar în judeţele Vrancea, Buzău şi Ialomiţa rafalele vor depăşi 55-60 de kilometri pe oră, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii.

În estul Munteniei şi sud-estul Moldovei în cursul zilei se vor menţine depunerile de polei.

În cea mai mare parte a Moldovei şi la munte va ninge, în Muntenia şi Oltenia vor predomina ninsorile, iar în Dobrogea, Transilvania, Maramureş şi Crişana se vor semnala precipitaţii mixte. Cantităţile de apă vor depăşi local 10-15 litri pe metru pătrat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray