2019-10-14 09:45

COD GALBEN de viscol, prelungit până miercuri în trei judeţe

 |  14:54
COD GALBEN de viscol, prelungit până miercuri în trei judeţe

ANM a prelungit până miercuri dimineaţă atenţionarea COD GALBEN de viscol pentru judeţele Caraş-Severin, Călăraşi şi Constanţa. Aici, rafalele de vânt vor depăşi 55 de kilometri pe oră, spulberând zăpada. În sudul Olteniei şi în sud-vestul Munteniei va ninge şi se va depune nou strat de zăpadă.

Cele trei judeţe vor fi până miercuri, la ora 10.00, sub avertizare cod galben, rafalele de vânt, care vor atinge 55-65 de kilometri pe oră şi izolat 70 de kilometri pe oră, viscolind şi spulberând zăpada. Iniţial, judeţele cu pricina, plus Mehedinţi, au fost sub cod galben de viscol până marţi după-amiază.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis şi o informare potrivit căreia, până miercuri, la ora 20.00, în judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Olt, Tulcea şi în sudul judeţelor Vrancea, Prahova şi Dâmboviţa, vântul va avea intensificări cu viteze de 40-50 de kilometri pe oră şi temporar 55-60 de kilometri pe oră, spulberând zăpada depusă anterior.

În sudul şi sud-estul ţării vor fi ninsori slabe cantitativ. În Bucureşti, vântul va atinge la rafală 45-55 de kilometri pe oră şi vor fi intervale de timp în care va ninge slab.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-17

In legatura cu acest articol...

UPDATE. Caraș-Severin, Mehedinți, Călărași și Constanța, sub COD GALBEN de ninsori și viscol. Vânt și ninsori slabe în restul ţării
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray