2020-07-09 06:05

Cod roşu în Dolj: copii în stare gravă, după o deratizare în şcoală

 |  12:34
Cod roşu în Dolj: copii în stare gravă, după o deratizare în şcoală

Mai mulți elevi de la școala din comuna Daneți, județul Dolj, au fost duşi la dispensarul din localitate, după ce s-au simțit rău la școală în urma unei deratizări, anunță realitateadecraiova.net.

Până în acest moment nu a fost anunțată substanța folosită pentru dezinsecție și concentrația soluției respective. Autoritățile au fost anunțate de profesori după ce elevii au avut dureri mari de cap și vărsături. Doi dintre ei sunt în stare gravă.

Un număr de 17 copii de la Şcoala Daneţi din Dolj prezintă stări de greaţă, ameţeli şi vomă. Ei au fost evaluaţi şi sunt transportaţi la spital, potrivit ISU Dolj.

„Copiii sunt la dispensarul din sat, sunt evaluați și în funcție de decizia medicală vor fi transportați la spitalele din Craiova. Aceștia au fost intoxicați cu substanțe de dezinsecție. A fost declanșat Planul Roșu de intervenție. Din primele informații de la fața locului, s-a constatat ca au efectuat curățenie cu substanțe pentru curățenie. Se lucrează la identificarea substanțelor cu aparatura  din dotare”, a precizat purtător de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă, citat de realitateadecraiova.net.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz