2019-12-07 14:46

Comisarii de la PROTECŢIA CONSUMATORILOR au dat buzna la un hotel din zona centrală a staţiunii MAMAIA

 |  15:04
Comisarii de la PROTECŢIA CONSUMATORILOR au dat buzna la un hotel din zona centrală a staţiunii MAMAIA

Un hotel de două stele din zona centrală a staţiunii Mamaia a fost amendat cu 5.000 de lei de comisarii de la Protecţia Consumatorilor, după ce un turist a sesizat mai multe nereguli într-una dintre camerele unităţii unde s-a cazat.

Saltelele murdare, mirosind a mucegai, sertarul rupt de la o noptieră rupt, iar programele difuzate la televizor din respective cameră nu puteau fi vizionate clar, au fost reclamaţiile turistului.

Potrivit reprezentanţilor de la Protecţia Consumatorilor, un bărbat a sesizat Comandamentul Litoral 2017 despre condiţiile de cazare dintr-o cameră de la Hotelul Unirea din staţiunea Mamaia. Comisarii au mers la unitatea de cazare şi au verificat condiţiile din camera 316, unde se reclamaseră nereguli. Echipele de control au descoperit neregulile enumerate mai sus.

Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au amendat cu 5.000 de lei hotelul şi au închis camera 316 până la remedierea problemelor, scrie news.ro. Ei urmează să sesizese Ministerul Turismului despre neregulile găsite la acest hotel.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-07-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray