2020-07-07 01:28

Concerte, spectacole de teatru şi expoziţii, în Parcul Grădina Icoanei din Capitală

 |  08:59
Concerte, spectacole de teatru şi expoziţii, în Parcul Grădina Icoanei din Capitală

O serie de spectacole de teatru, concerte, adopții de animale, ateliere şi expoziții vor avea loc în cadrul ediției de primăvară a Grădinii cu Artiști. Evenimentul va avea loc, sâmbătă și duminică, în Parcul Grădina Icoanei din Capitală.

Potrivit unui comunicat de presă, în prima seară va concerta trupa Cats in the rain (Miss Tincea — voce, Cătălin Lungu — chitară, Daniel Iliescu — cajon). Pe aceeași scenă va urca și Judy Florescu, care va cânta pentru 1leu.org.

De asemenea, cei mici se vor putea bucura de spectacolul de teatru "Unde a dispărut chitara magică?", susținut de echipa Juxi Magic.

Duminică, între orele 15,00 și 17,00, vizitatorii vor putea face schimb de cărți și se va discuta despre lecturi proaspete, de primăvară.

Sursa citată mai precizează că pe lângă zona de ateliere, bucureștenii sunt așteptați și la zona de activități, unde vor avea posibilitatea să se implice în Jocurile Copilăriei cu grupul Nefiresc, să se antreneze la un Jam Session, iar Uleiosul îi va plimba cu cargo bicicleta, cu care colectează ulei alimentar.

În cadrul evenimentului va fi organizată şi o expoziție cu vânzare, unde vor putea fi găsite bijuterii, haine și accesorii, dulciuri, tablouri, decorațiuni. De asemenea, vor putea fi admirate tablourile Cristinei Mihaela Rădulescu și ale copiilor cu care artista face pregătire la pictură.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-23Parerea ta...

MUICA LU' DUMNEZĂU
23 Apr 2016

'STRAORDENAR, DOMNE!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz