2020-08-07 21:20

Concurs naţional de bartending. Barmanii familiilor regale fac show în Centrul Vechi

 |  16:26
Concurs naţional de bartending. Barmanii familiilor regale fac show în Centrul Vechi

Doi dintre cei mai buni barmani din lume, personalităţi din industria ospitalităţii, Arno van Eijmeren şi Nicolas Saint-Jean, vor participa la concursul naţional de bartending  în calitate de juraţi, dar şi de „showmeni”.  Miercuri şi joi, 14 şi 15 noiembrie a.c., cu începere de la ora 20.00, în Freddo Café (zona Centrul vechi, str. Smârdan nr. 24), va avea loc finala concursului De Kuyper Cup România 2012, în urma căreia se vor desemna cei mai buni barmani din ţară.

Concursul este organizat anual pentru alegerea celui mai bun barman preparator şi a celui mai bun barman de show. Astfel, competiţia cuprinde două categorii specifice industriei: “Mixology” (mixologia - arta amestecării băuturilor) şi „Flair” (arta bartending-ului spectacol - care implică tehnici şi mişcări speciale în manipularea instrumentelor de bar şi a sticlelor de băuturi).

Trainercu o vastă experienţă în arta „mixologiei”, Arno van Eijmeren (34 de ani, Olanda) a  îndrumat peste 3.000 de barmani din întreaga lume şi a creat numeroase reţete de cocktailuri pentru mărci de renume mondial. Arno va fi prezent în juriul finalei categoriei Mixologie, desfăşurată pe 14 noiembrie. De asemenea, el îşi va arăta virtuozitatea în mixologie în cadrul unor demonstraţii de preparare de băuturi mixate.

Nicolas Saint-Jean(38 de ani, Franţa) este expert în „flair bartending”. El este creatorul conceptului de „Flair Head to Head” (dueluri 1 la 1 între barmani). Nicolas St. Jean  a câştigat numeroase competiţii internaţionale printre care se numără: Road House Grand Finals - Anglia, World Flair Bartending Championship - SUA, International Bar Flair Competition - Norvegia. În plus, acesta a demonstrat ce înseamnă „flair bartending” Reginei Angliei şi Prinţului moştenitor din Bahrain. Pe 15 noiembrie a.c., Nicolas va conduce juriul categoriei de „Flair” şi va face un show în care va reuni demonstraţiile care l-au consacrat la nivel mondial.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639582-08-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz