2020-05-25 15:19

Conducea maşina cu un permis eliberat în urmă cu aproape 50 de ani!

 |  12:05
Conducea maşina cu un permis eliberat în urmă cu aproape 50 de ani!

Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din Suceava, care, la controlul Poliţiei, a prezentat un permis de conducere eliberat în anul 1971 de Republica Socialistă România. Acesta le-a spus poliţiştilor că nu are alt permis şi nu ştia că trebuia să îl schimbe.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, maşina condusă de bărbatul de 68 de ani a fost oprită pe DJ 178A, în comuna Todireşti – notează mediafax.ro.

La controlul Poliţiei, bărbatul a prezentat un permis de conducere categoriile B şi C eliberat în anul 1971 de Republica Socialistă România, însă neactualizat.

Şoferul a declarat că nu are alt permis de conducere şi nu a ştiut că nu are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat şi că maşina are inspecţia tehnică periodică expirată şi nu este asigurat RCA, motiv pentru care bărbatul de 68 de ani a fost sancţionat contravenţional.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-21Parerea ta...

FLORIN BUNEA
21 Iul 2019

nu era actualizat,nu ca nu avea permis.......
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine