2019-10-23 13:21

CONSTANȚA: ce sancţiune a primit un bărbat care conducea dezbrăcat

 |  14:45
CONSTANȚA: ce sancţiune a primit un bărbat care conducea dezbrăcat

Constănţeanul care, în prima zi a anului, a provocat un accident rutier şi apoi a coborât de la volan complet dezbrăcat, a fost lăsat fără permisul de conducere de către poliţişti. Aceştia au întocmit pe numele său şi un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Oamenii legii aşteaptă acum ca medicii să stabilească dacă acesta are sau nu discernământ.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, deşi în urma accidentului singura persoană rănită uşor a fost chiar bărbatul dezbrăcat, conform legii pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

De asemenea, el este cercetat şi pentru distrugere, după ce maşina pe care a condus-o a lovit o maşină parcată, în urma coliziunii fiind distrus parţial şi gardul unui imobil.

În plus, deşi au constatat că bărbatul nu consumase alcool sau droguri, poliţiştii i-au suspendat şi carnetul de conducere.

Bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru evaluare, medicii urmând să decidă dacă în momentul comiterii faptei avea sau nu discernământ şi dacă se recomandă internarea sa într-un sanatoriu de psihiatrie, citeaza Mediafax.

Potrivit Poliţiei Constanţa, un bărbat de 36 de ani conducea, marţi dimineaţă, în oraşul Constanţa, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat într-un autoturism parcat, după care a fost proiectat în gardul unui imobilul. În urma accidentului, şoferul a fost rănit uşor. După producerea accidentului, şoferul a ieşit din maşină complet dezbrăcat. Poliţiştii spuneau că, potrivit declaraţiilor familiei, bărbatul ar fi dezvoltat în ultima perioadă probleme psihice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray