2020-04-10 04:46

Constanța: Lanț uman în semn de protest față de moartea bătrânei care a așteptat 16 ore pe holurile spitalului

 |  19:00
Constanța: Lanț uman în semn de protest față de moartea bătrânei care a așteptat 16 ore pe holurile spitalului

Mai mulți constănțeni au făcut, sâmbătă, in fata Spitalului Judetean Constanta, un lanț uman în semn de protest față de moartea nedreaptă a bătrânei care a agonizat 16 ore pe holurile spitalului.

 

Constantin Popa, fiul bătrânei, se bucură că există o astfel de reacție cu privire la cazul mamei sale. „Poate sunt mulți care au fost nedreptățiți de sistemul medical, cel puțin cel din Constanța este cel mai viciat din țară și nu doar din spusele mele. Nu există medici vinovați, n-au existat niciodată. Este un sistem în care au fost acoperiți în permanență ca în Camorra”, a adăugat el pentru sursa citată. Bărbatul a mai spus că numărul persoanelor care protestează astăzi contează mai puțin:

 

„Reacția nu este împotriva medicilor sau asistentelor, ci a celor care nu-și fac treaba, a celor care absentează, care stau în birouri în timpul gărzilor, în loc să vină să vadă pacieenții care sunt în stare gravă, mare parte dintre ei”. ”Nu am nicio speranță” Constantin Popa a precizat că a depus o plângere la Colegiul Medicilor, o plângere penală la poliție împotriva medicilor și asistentelor pentru a se stabili gradul de implicare al acestora, la Consiliul Județean Constanța, dar și la Spitalul Județean Constanța:

 

„La aceasta n-am absolut nicio speranță că va fi soluționată pozitiv, în sensul de a găsi vinovații.” „Directorul medical al spitalului mi-a spus în față că este oripilat de ce s-a întâmplat și că face o anchetă internă, că medicii au dat niște răspunsuri evazive cu privire la programul pe care l-au avut în acea noapte. Iar peste nici 5 minute, în conferința de presă, a declarat cu totul altceva, că toată lumea și-a făcut treaba, că totul era conform planului și s-au respectat procedurile”, a mai spus Constantin Popa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine