2020-08-10 07:30

Constanţa. O tonă de carne expirată, confiscată de DSP

 |  14:06
Constanţa. O tonă de carne expirată, confiscată de DSP

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) au confiscat, dintr-un magazin amplasat într-o piaţă din oraşul Constanţa, o tonă de carne expirată. De asemenea, oamenii legii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a administratorului firmei.

Poliţiştii Seviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Constanţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, împreună cu reprezentanţi ai DSVSA şi reprezentanţi ai Direcţiei Generale Antifraudă au efectuat, în cursul zilei de miercuri, mai multe percheziţii domiciliare. Astfel, a fost identificată la două puncte de lucru ale unei societăţi din Piaţa Tomis III o tonă de carne expirată.

Administratorul firmei a fost reţinut, el urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Acesta este acuzat de evaziune fiscală, înşelăciune, fals şi uz de fals.

Oamenii legii susţin că, „în perioada 2007 - 2009, bărbatul, în calitate de administrator al societăţii, s-a sustras de la plata către bugetul de stat cu suma totală de 128.657 de lei, reprezentând TVA şi impozit pe profit”. Totodată, acesta a falsificat mai multe ştampile, pe care le-a utilizat apoi pentru a crea aparenţa de legalitate a cărnii comercializate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz