2019-10-17 11:09

Consultații și tratament MEDICAL gratuit pentru sute de femei fără venituri

 |  15:39
Consultații și tratament MEDICAL gratuit pentru sute de femei fără venituri

Sute de femei fără venituri vor primi și în acest an ajutor medical de specialitate pentru a face față problemelor pe care trebuie să le înfrunte. Fundația Inovații Sociale Regina Maria și C&A Foundation au continuat și anul acesta parteneriatul prin care acordă o șansă reală la o viață mai bună și reintegrare în societate a femeilor din categoria cea mai defavorizată: fără venituri și asigurări medicale.

După succesul de anul trecut al proiectului “Medical and pshycholological support for 100 women 2017” parte a campaniei Inspiring Women 2017 în cadrul căruia viețile a 134 de femei fără venituri au fost schimbate semnificativ, anul acesta un nou proiect ce se va derula până în luna martie 2019 a prins contur sub numele “Medical and social support for women with no income”.

Cristiana Mateoiu, directorul Fundației Inovații Sociale Regina Maria : ”Prin oferirea de servicii medicale si psihologice de care au nevoie, 230 femei fără venituri și asigurari medicale au șansa să li se îmbunătățească viața, au ocazia să își poată câștiga independenta financiara. Recuperandu-si sanatatea, integrarea lor sociala devine mult mai facila.”

Prin program vor fi acordate 450 de consultatii si tratamente stomatologice, 50 de consultații oftalmologice și perechi de ochelari iar 80 de femei diagnosticate cu diferite forme de cancer vor putea face față provocarilor cu care se confrunta cu sprijinul unor terapiei psihologice de grup pe o durata de 6 luni.

Leslie Johnston, Executive Director C&A Foundation:”Cu toții trebuie să găsim soluții. Trebuie să ne asigurăm că găsim soluții care să funcționeze pe termen lung, nu doar de fațadă. Procesele noastre de acordare a granturilor pot ajuta pe partenerii noștri să dezvolte poriecte care să fie finanțate în totalitate. Vrem ca inițiativele acestea să aducă sustenabilitate și schimbări profunde și pe termen lung pentru beneficiarii acestor proiecte”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray