2020-08-12 23:49

Contrabandă cu ţigări. Poliţiştii de frontieră din Suceava au tras focuri de armă

 |  13:51
Contrabandă cu ţigări. Poliţiştii de frontieră din Suceava au tras focuri de armă

Poliţiştii de frontieră din Suceava au tras, sâmbătă seara, două focuri de armă pentru reţinerea unui grup de contrabandişti de ţigări care au reuşit să fugă în Ucraina.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de frontieră Suceava, Ilie Poroch-Seriţan, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Brodina au observat, sâmbătă seara, în apropierea frontierei de stat un grup de persoane care încărca într-un autoturism de teren mai multe colete voluminoase.

Suspecţii au fost somaţi prin voce, dar nu s-au supus, motiv pentru care poliţiştii au tras două focuri de avertisment. Aceştia au abandonat coletele şi autoturismul şi au fugit spre teritoriul Ucrainei.

Poliţiştii de frontieră din Suceava au început monitorizarea zonei pentru depistarea persoanelor implicate, în zonă fiind găsite 11.000 pachete ţigări de diferite mărci de provenienţă ucraineană, în valoare de 121.000 lei.

De asemenea, în urma cercetărilor s-a stabilit că unul dintre cei implicaţi în contrabandă este un tânăr sucevean de 21 de ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-12Parerea ta...

COSTACHE DANIEL
12 Iun 2016

CEI MAI MARI CONTRABANDIȘTI SÎNT GOLANII DIN POLIȚIA DE FRONTIERĂ.
JOCUL IELELOR
12 Iun 2016

Erau contaminate de la Cernobil Nu au dat dreptul .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz