2020-05-29 11:22

Controale ale RAR, împreună cu Poliția Rutieră, în județul Satu Mare. Au fost aplicate amenzi contravenționale de 28.000 de lei

 |  12:34
Controale ale RAR, împreună cu Poliția Rutieră, în județul Satu Mare. Au fost aplicate amenzi contravenționale de 28.000 de lei

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat, recent, alături de experți ai Registrului Auto Român (RAR), acțiuni de combatere și prevenire a accidentelor rutiere, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ. Au fost aplicate în jur de 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 28.000 de lei.

Astfel, polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud, împreună cu specialiști din cadrul RAR Satu Mare, au acționat pe DN 19A, pe raza localității Ardud, ocazie cu care au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.030 de lei și au ridicat 3 certificate de înmatriculare, două autovehiculelor care emanau noxe peste limita legală admisă și unul pentru anvelope de alte dimensiuni montate pe autovehicul.

Totodată, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 23 000 de lei. De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 8 conducători auto și au ridicat 4 certificate de înmatriculare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-14Parerea ta...

ANONIM
15 Mai 2019

PRIN PIPERA , VOLUNTARI , AFUMATI , DOMNESTI , BRAGADIRU , BERCENI , OTOPENI , CIND FAC ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine