2020-07-03 14:12

Corina Şuteu nu este primită de Gabriela Firea

 |  18:51
Corina Şuteu nu este primită de Gabriela Firea

Este deja de notorietate faptul că primarul general nu ţine audienţe. De obicei, primarii afişează programul audienţelor, care sunt ţinute de consilierii săi personali. De lipsa audienţelor, dar şi de reaua-voinţă a primarului general se plânge şi ministrul Culturii, Corina Şuteu.

În cadrul discuţiei online “De vorbă cu ministrul tău”, iniţiată de Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic (MCPDC), Corina Şuteu a spus că nu a reuşit, până în prezent, să aibă o discuţie cu Gabriela Firea, primarul general al Bucureştiului. “Nu reuşesc să ajung la doamna Firea. Poate îl aşteaptă pe următorul ministru”, a spus Corina Şuteu, întrebată despre măsurile pe care ar putea să le propună legat de Muzeul Naţional al Literaturii Române, care este în subordinea Primăriei. ”Am solicitat în mai multe rânduri întâlniri, însă nu am primit niciun răspuns. Cred că are alte priorităţi. Eu sunt ministru pentru puţin timp. Poate îl aşteaptă pe următorul”, a mai spus ministrul Culturii. La începutul lunii iulie, Şuteu a precizat că dorea să aibă o discuţie cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pe marginea afirmaţiilor făcute de edilul Bucureştiului privind faptul că ar dori ca străzile oraşului să nu mai fie blocate cu activităţi de weekend. În replică, Gabriela Firea a spus că ministrul Şuteu nu a contactat-o în vederea unei întâlniri, aşa cum anunţase, şi a calificat drept “declaraţie politică a unui tehnocrat” afirmaţiile acesteia privind organizarea evenimentelor stradale în Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-19Parerea ta...

ANONIM
19 Oct 2016

Firea nu are timp sa discute cu ministrul Suteu pentru ca sta toata ziua la ghita tv si latrina 3 .Aceasta firea a transformat primaria in propriul S.R.L . Sa-i fie rusine .
FIREA, PT. ”ANONIM”.
20 Oct 2016

DA!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz