2020-02-22 09:01

Cozmin Gușă vorbește despre ÎNCHIDEREA Realitatea TV

 |  01:27
Cozmin Gușă vorbește despre ÎNCHIDEREA Realitatea TV

Cozmin Gușă a avut o reactie furtunoasa la declaratiile pe care avocatul Gheorghe Piperea le-a facut in legatura cu inchiderea postului Realitatea TV. Gușă a declarat că postul va emite și după data de 30 octombrie.

Gheorghe Piperea a anunţat că, în urma a doua soluţii pronunţate recent de ÎCCJ, falimentul Realitatea TV este inevitabil. Chiar dacă judecătorul sindic mai amână dispunerea falimentului, pe data de 30 octombrie expiră licenţa televiziunii, iar CNA nu poate să o reînnoiască în condiţiile iminentului faliment.

Cozmin Gușă îl contrazice:

"S-a tot vehiculat o știre astăzi, care a avut mare trafic, legată de Realitatea TV și termenul de 30 octombrie. Îi rog pe cei care citesc să se uite la mesager.

Mesagerul este un cvasianonim, Piperea, care din punct de vedere al media, nu reprezintă nimic, dar din punct de vedere al jocului subteran este lichidatorul de la Oltchim. Iar într-o emisiune de acum zece zile, noi am promis niște dezvăluiri de pe platforma de la Vâlcea, iar omului îi este frică și atunci urlă.

Pentru că ăștia care fac ilegalități, cum e Piperea, urlă împotriva instituției de presă care ar putea să-i dibuiască. Le vom promite, celor din statul paralel care l-au trimis pe Piperea la înaintare, că ne vom ocupa înainte și după 30 octombrie de ceea ce se întâmplă la Oltchim, cvasifalimentat de Piperea", a spus Cozmin Gușă, citat de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine