2020-04-06 00:20

Creşte BILANŢUL SÂNGEROS de pe şoselele României: 34 de MORŢI şi 70 de RĂNIŢI grav în doar cinci zile!

 |  13:08
Creşte BILANŢUL SÂNGEROS de pe şoselele României: 34 de MORŢI şi 70 de RĂNIŢI grav în doar cinci zile!

Adevărate carnagii pe şoselele din România în ultimele zile. Au murit 34 de oameni, iar alți 70 au fost grav răniți. Principalele cauze ale acestor tragedii au fost nerespectarea vitezei legale și a regulilor de circulație, consumul de băuturi alcoolice, starea drumurilor şi condiţiile meteo nefavorabile.

În 24-25 decembrie au fost 44 de accidente rutiere, în urma cărora 19 persoane au decedat, iar alte 33 au fost grav rănite, la nivel național. În a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, la nivel național, s-au produs 15 accidente grave de circulație, în urma cărora 8 persoane au decedat, iar 12 au fost grav rănite.

Bilanțul tragic a crescut în continuare. De Sfântul Ștefan, pe 27 decembrie, la nivel național, s-au produs 19 accidente grave de circulație, în urma cărora 4 persoane au decedat, iar 15 au fost grav rănite.

Sâmbătă, pe 28 decembrie, la nivel național, s-au produs alte 11 accidente grave de circulație, în urma cărora 3 persoane au decedat, iar 10 au fost grav rănite, a anunțat poliția Română într-un comunicat.

Şi nu se va termina aici din păcate, deoarece mai sunt trei zile de forfotă mare pe şoselele patriei până de Revelion, plus alte câteva zile până când lumea va reveni la joburi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-29Parerea ta...

ZIUA SI ?
29 Dec 2019

Mii de vieți sunt puse în pericol din cauza drumurilor. Multe drumuri, fie ele județene, fie locale, rămân de cele mai multe ori rămân mizerabile si prost întreținute sau prost deszăpezite . Putem discuta oare si despre SMURD ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine