2020-07-14 13:50

Crimă din gelozie, într-o comună din Giurgiu

 |  12:14
Crimă din gelozie, într-o comună din Giurgiu

O tânără de 28 de ani a fost ucisă, cu mai multe lovituri de cuţit, de concubinul său, în Herăşti, judeţul Giurgiu. Autorul crimei este acum în arest.

Poliţia Giurgiu era sesizată, marţi după-amiază, printr-un apel la 112, că un bărbat agresează fizic o femeie, la Herăşti.

În urma investigațiilor și verificărilor efectuate de către polițiști, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 34 de ani, din comuna Valea Dragului, care se deplasa pe DJ 401, în apropierea localității Herăști.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor care l-au oprit că și-a ucis concubina, o tânără de 28 de ani, din comuna Valea Dragului, prin aplicarea mai multor lovituri de cuțit, pe motiv de gelozie.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentat Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz