2019-08-23 07:44

Cristian Buşoi: Firea taie capete şi împarte funcţii

 |  14:53
Cristian Buşoi: Firea taie capete şi împarte funcţii

Prim-vicepreşedinte PNL Cristian Buşoi consideră că PR-ul pe care îl face Gabriela Firea cu “tele-zăpezirea” este doar un pretext pentru demiterea celor “pe care i s-a pus pata”. El o acuză pe Firea că doar “taie capete şi împarte funcţii” şi că tot ce face este neserios.

După ce primarul general a demis doi directori, prim-vicepreşedintele PNL, Cristian Buşoi, vede demiteri pentru clientela politică. “Demiterile pe bandă din administraţia Capitalei făcute de primarul general nu sunt deloc nici cu judecată clară, nici transparent motivate, ci arată doar o atitudine de mahăr pesedist care schimbă pe cine i s-a pus pata, doar ca să mai facă loc la conducerea unor instituţii unor pesedişti de bine. Pretextul ninsorilor pentru demiterea managerului de la Spitalul Colentina este neserios, cum neserioasă este şi demiterea conducerii RATB pe motiv de zăpadă iarna; dar asta nu este nimic nou, pentru că tot ce face doamna Firea în administraţie este neserios, în afară de apărutul în conferinţe de presă care este un lucru foarte serios. Doamna primar general, ca şi şeful său partid, se poartă şi în administraţia Capitalei şi în administraţia centrală ca pe moşia personală, iar PSD nu face decât să ocupe instituţiile şi să ameninţe în stânga şi în dreapta ca să facă pârtie pentru oamenii de partid”, a afirmat Buşoi. El a mai spus că primarul Capitalei se joacă zăpadă, mutând-o de colo-colo. “Bucureştiul nu are nevoie de telenovela mutatului zăpezii de pe stradă pe trotuar, ci ar avea nevoie de un primar care să ştie pe ce lume este, în afară de ce i se comandă de la partid să facă şi să zică; şi să ştie ce străzi şi intersecţii are Capitala ca să poată asigura un trafic decent chiar şi iarna când ninge", a spus Buşoi. El atacă şi ideea schimbărilor şi a împărţitului de funcţii în administraţie de către primarul general este una greşită. “Ideea că primarul Capitalei taie capete şi împarte funcţii în administraţie după cum i se năzare este o idee profund greşită şi care ascunde în spate multe interese şi multă disfuncţionalitate administrativă, ceva ce primarul general are grijă să acopere bine de tot zilele astea, când brusc a descoperit nereguli în instituţii pe care PSD pusese de mult ochii”, a completat liberalul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-10Parerea ta...

POPA
10 Ian 2017

dl. Busoi comenteaza tot ce nu cunoaste. daca era un medic isi facea meser ia . e penibil pt ca nu-i bun pe nici o linie 'ni ci profesional si nici in " politichie "
BETIA PUTERII.
10 Ian 2017

Bolsevica firea a transfo rmat primaria in propria tarla din Moldova. ' 'La famiglia '' firea va sfarsi la Rahova. Mafi a psd isi instaleaza inc ompetentii cu carnet psd in functii de conducere.
ION
10 Ian 2017

Incompetenta si catastrof a, numele vostru este Gab i Firea. Cel mai grav est e faptul ca deciziile doa mnei Gabi sunt hormonale, repezite, motivate stân gaci. Doamna Gabi ne-a ob ișnuit, din păcate, cu acțiuni aiuritoare si im becilizante (vezi distrib uirea de ceai in Gara de Nord sau apelul TELEVIZAT către oamenii străzii de a rămâne in adăpost uri, de parca aceștia ar fi avut acces la televiz oare), primitivism in abo rdare si in reacții, vul garitate politica, grosol ănie. Păcat. București ul merita ceva mai bun.
TUDOR POPESCU
11 Ian 2017

Condamnabil nu e ce face Firea .. Condamanbil e fa ptul ca niste tembeli au pus mana pe PNL si l-au f acut atat de jalnic incat NU POATE FI VOTAT de oam enii normali. Noi astept am istoria sa confirme ca in 2000 : CONSTANTINESCU L-A ADUS LA COTROCENI PE ILIESCU ... nu noi . Asa si acum : Busoi a adus-o pe Firea la primarie .. CA DACA PNL A AVUT CANDID AT CA BUSOI ... si acum schelalalie ... Busoi !? ! halal ! DU-TE BUSOI SI CURATA ZAPADA DIN FAT A SEDIILOR PNL CA N-A MIS CAT-O NIMENI INCA DE LA N INSOAREA TRECUTA...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray