2020-05-27 01:47

CTP, despre noile buletine: Oamenii din această țară au mintea îngustă

 |  16:00
CTP, despre noile buletine: Oamenii din această țară au mintea îngustă

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat panica societății românești în fața unui buletin cu cip, calificând-o ca fiind nefondată. Potrivit acestuia, românii sunt oricum pasibili de a fi urmăriți, buletinul cu cip fiind doar un avans al tehnologiei.

"Am auzit tot felul de teorii ale conspirației. Oamenii ăștia au și o opțiune, nu sunt siliți. Nu, stimați telespectatori, nu sunteți siliți să aveți buletin cu cip. Unii privesc asta ca și când li s-ar înfige un cip în cap, nu în buletin. De pildă, temerea de baza este: o să fim urmăriți, am văzut la dezbaterea publică organizată de MAI, temerea este că o să fim urmăriți peste tot, de colo-colo, pentru că se bagă antene, microantene în cipul respectiv.

Omul ăla de la MAI a spus un lucru ingineresc simplu: domne, antena aia că să funcționeze, îi trebuie baterie. În cip nu e nicio baterie, cum e la telefonul dumneavoastră.

Dar oamenii consideră că așa vor fi urmăriți de stat, de puterile oculte din întreaga lume. Eu le-aș spune așa: statul, serviciile secrete și puterile alea mari din lumea asta vă pot urmări acum, stimați cetățeni ai României, fără niciun cip în buletin.

Dacă se dorește de un serviciu de informații din România sau din străinătate, din Occident, din SUA, dacă se dorește ca un român să fie urmărit, unde se mișcă, cu ce se ocupă, ce contacte are, din diverse motive, cu aprobarea, firește, a unui judecător, poate fi urmărit peste tot. Și tehnologia permite să înregistreze și să folosească aceste servicii oricare convorbire a noastră.

Tot ce vorbim noi, orice convorbire poate fi recuperată și folosită. Prin urmare, nu e nevoie de cip. Suntem în acest moment pasibili de a fi urmăriți, în orice moment, peste tot.

Cei care nu doresc un astfel de buletin pentru că îi tâmpește, pentru că, nu știu, am auzit și asta că nu mai fac copii ăia care au buletin cu cip, cei care au temerile astea pot să rămână cu buletin vechi, fără cip. O singură problemă: nu mai ies din țară. Cu buletinul vechi nu mai ieși. Rămâi aici, patriot, rămâi la Românica. Ceea ce e foarte bine pentru că bănuiesc că toți oamenii ăștia care au temerile astea consideră că răul vine din Occident. De acolo vine cipul ăsta, că nu l-au făcut, aici, românii. Cipul vine de la Oculta, eventual iudeo-masonică internațională care îl bagă și în România acum ca să ne umărescă, să ne înrobească, să ne controleze mințile. E foarte simplu: rămâneți aici în România, nu vă duceți la Oculta iudeo-masonică în Occident cu buletine fără cip.

Ce minte îngustă au atâția oameni, din păcate, din această țară, care nu se gândesc: domne, suntem în UE, trăim pe planeta Pământ și planeta aceasta este globalizată în acest moment. Când se fac pașapoarte și buletine cu cip ele se fac pe toată planeta. Tehnologia nu poate fi oprită."


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-25Parerea ta...

URMăRIRE
25 Ian 2020

Ce poate sa urmărească acel buletin electronic ! Salariul minim pe economie ? Starea ta șubredă de sănătate ? Lipsa dinților din gura ? WC tau din fundul curți ? Sau iți urmărește singurătatea și neputința ta
COMISARUL PARAIPAN
25 Ian 2020

"Omul ăla de la MAI a spus un lucru ingineresc simplu: domne, antena aia că să funcționeze, îi trebuie baterie. În cip nu e nicio baterie, cum e la telefonul dumneavoastră."....mai papagalule militienii sunt pe dinafara cu subiectul.cipul ala poate fi citit fara baterie cu senzor de proximitate.Daca mai pui si anetene deja poti sa-l citesti de la distante de ordinul kilometrilor.Inca odata asa ceva nu e pentru mintea lui Garcea dar daca te uiti pe datasheet-ul de la cipuri scrie negru pe alb cum se pot citi cu proxy-senzor si cum poti folosi antene pentru citire de la distanta.PROXY-SENZOR este in telefonul mobil si un telefon poate citi buletinul/cardul/pasaportul la toti calatorii din autobuz/gara/stadion dupa care stii fiecare unde sta si te duci acasa la ei si le faci tot felul de probleme.Chestia NU ESTE DELOC IN REGULA
BORFAș
25 Ian 2020

Cum nici acest cap de p.la al dobitocului de popescu nu rste in regulă
OVIDIU
26 Ian 2020

Este o idee nascuta moarta intrucat romanul se codeste acum sa dea 7 lei pe buletin dar cand o sa dea intre 120-200 de lei estimat.
COMISARUL PARAPANTA
26 Ian 2020

Daca este asa de inofensiv bai ctp ,tu de ce nu ti l pui sub piele sau in capul tau ala dement
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine