2020-08-10 17:55

Cum circulă metroul, tramvaiele şi autobuzele în noaptea de Revelion!

 |  15:09
Cum circulă metroul, tramvaiele şi autobuzele în noaptea de Revelion!

Cum circulă metroul, tramvaiele şi autobuzele în noaptea de Revelion! În noaptea de Revelion, trenurile de metrou circulă la intervale de 10-20 de minute, în timp ce tramvaiele 1 şi 41, şi autobuzele RATB asigură legătura între centrul Capitalei şi toate cele şase sectoare.

Cum circulă metroul, tramvaiele şi autobuzele în noaptea de Revelion! Trenurile de metrou circulă, de Revelion, la interval de 10 minute între orele 24.00 şi 01.00, apoi, până la 05.00, la interval de 20 de minute, pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) şi Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Parc Bazilescu).

Cum circulă metroul, tramvaiele şi autobuzele în noaptea de Revelion! De asemenea, din 1 până în 4 ianuarie 2015, trenurile de metrou circulă pe toate cele patru magistrale la interval de nouă minute.

Cum circulă metroul, tramvaiele şi autobuzele în noaptea de Revelion! Autobuzele RATB de pe 16 linii de noapte, precum şi tramvaiele liniilor 1 şi 41 vor asigura legătura între centrul Capitalei şi toate cele şase sectoare în noaptea de Revelion.

Cum circulă metroul, tramvaiele şi autobuzele în noaptea de Revelion! În zilele de 1, 2, 3 şi 4 ianuarie, autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele circulă la intervale mai mari, după un program corespunzător unei zile de weekend.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz