2019-10-22 09:10

Cum încearcă Metrorex să evite supraaglomerarea staţiilor Unirii şi Victoriei

 |  15:43
Cum încearcă Metrorex să evite supraaglomerarea staţiilor Unirii şi Victoriei

Când transportul de suprafaţă din Bucureşti este îngheţat la propriu şi la figurat în această perioadă de viscol, mulţi recurg la metrou pentru a ajunge la destinaţie. Numai că şi acolo sunt probleme mari, mai ales la orele de vârf, când lumea se calcă practic în picioare.

Pentru a evita pe viitor supraaglomerarea, Metrorex va monta benzi de restricționare a accesului în stații, pe care le va amplasa înaintea aparatelor de validare. E greu de crezut însă că puhoiul de oameni din orele de vârf va fi stăvilit în acest mod.

"Metrorex continuă seria de măsuri pentru deplasarea în siguranță a călătorilor între stațiile de corespondență Piața Unirii 1 — Piața Unirii 2 și Piața Victoriei 1 — Piața Victoriei 2, ca urmare a situațiilor de supraaglomerare semnalate la orele de vârf. Astfel, echipe mixte formate din angajați Metrorex, Poliția Metrou, agenți de pază, reprezentanți ai Jandarmeriei și ai ISU sunt prezente în intervalele orare 07:30-10:00 și 16:30 — 19:00, în cele patru stații de metrou, pentru coordonare și intervenție în caz de necesitate", potrivit unui comunicat al Metrorex.

"În cazul aglomerării pasajelor de trecere, se fac anunțuri repetate de informare a călătorilor cu privire la restricționarea temporară a accesului înaintea aparatelor de taxare, precum și pentru staționarea la nivel peron sau vestibul. În plus, vor fi montate benzi de restricționare a accesului, amplasate înaintea aparatelor de validare", mai scrie sursa citată.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray