2020-07-11 11:34

Cum îți plătești întreținerea pe timp de epidemie

 |  17:32
Cum îți plătești întreținerea pe timp de epidemie

Virusul SARS-CoV-2 schimbă regulile în viața de zi cu zi, începând cu lucrurile pe care le făceam în mod obișnuit. Dacă va trebui să purtăm măști de acum încolo nu ar fi nimic, dar chiar și gesturile mici nu vor mai fi la fel.

De exemplu, plata întreținerii se va modifica după noile reguli care au intrat în vigoare. Prin Ordonanța militară care a impus anumite restricții, locatarii blocurilor au posibilitatea de a plăti cheltuielile de întreținere fără a fi nevoie să interacționeze direct cu un reprezentant al asociației, prin card, acest lucru fiind considerat extrem de important în contextul extinderii epidemiei de coronavirus. Dar, totuși, cei care nu vor să procedeze în acest fel pentru plata întreținerii, pot achita aceste cheltuieli în numerar, direct la casieria blocului. În astfel de cazuri, o primă recomandare a specialiștilor, pentru evitarea îmbolnăvirii cu noul coronavirus, este modificarea programului de încasare a întreținerii. Mai exact, „se recomandă prelungirea programului de încasare a întreținerii, pentru a evita adunarea mai multor persoane în spații mici și închise. O altă recomandare este stabilirea unui program care să permită locatarilor să plătească întreținerea în funcție de etajul la care locuiesc. De exemplu, etajele unu și doi să plătească joia, între 18:00 și 19:00, etajele trei și patru, între 19:00 și 20:00 etc”, scriu cei de la avocatnet.ro.

O altă recomandare care se poate face reprezentanților asociațiilor este dezinfectarea regulată a suprafețelor cu care vin în contact cei ce plătesc întreținerea direct la casierie. De asemenea, locatarii care se duc la casierie pentru plata întreținerii ar trebui să poarte echipamente de protecție, respectiv mască și mănuși.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz