2020-02-21 18:01

Cum s-a făcut DE RÂS Ministrul Culturii din nou. Declarație UIMITOARE privind Holocaustul

 |  16:29
Cum s-a făcut DE RÂS Ministrul Culturii din nou. Declarație UIMITOARE privind Holocaustul

Ministrul Culturii face o nouă gafă. De-a lungul timpului au fost și momente mai delicate, să nu le spunem dificile în urma cărora anumite minorități au avut de suferit - a declarat ministrul Culturii, Daniel Breaz, cu prilejul comemorării victimelor Holocaustului Romilor, scrie rfi.ro.

"Dacă nu greșesc, cred că sunt 17 sau 18 minorități care trăiesc în momentul de față în România, trăiesc aici și împreună cu noi românii, populația majoritară, participă la dezvoltarea acestei țări și la tot ce este normal să se întâmple într-o țară europeană....

De-a lungul timpului au fost și momente mai delicate, să nu le spunem dificile sau să nu le spunem neplăcute; (...) anumite minorități au avut de suferit, ceea ce ne face să găsim momente cum este cel de astăzi, prin care readucem în atenția, nu doar a românilor, ci a întregii națiuni române, a întregii Europe, a întregii lumi, faptul că respectăm aceste minorități”.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unei ceremonii care a avut loc vineri, 2 august, la Monumentul Holocaustului din Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-05Parerea ta...

UN CETATEAN
06 Aug 2019

Acest ministru nu are nicio treaba cu patrimoniul, istoria si cultura tarii.Trebuia sa fie demis de cand cu problema Muzeului Antipa. In guv. Dancila numai persoane discutabile moral si profesional.
EUGEN
08 Aug 2019

Așa se întâmplă când unii învață istoria după manuale alternative sau pur și simplu " nu știu și nici nu-i interesează"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine