2019-07-18 14:56

Cum va fi VREMEA de Crăciun și Revelion, în România

 |  11:12
Cum va fi VREMEA de Crăciun și Revelion, în România

Directorul Administrației Naționale a Meteorologiei, Elena Mateescu, spune ca în perioada Crăciunului nu va fi atat de frig precum ne-am astepta la zilele unui final de decembrie. Abia dupa Craciun temperaturile vor incepe sa scada, insa ninsoarea va ocoli sudul tarii.

"Va ninge moderat cantitativ. Până mâine, la ora 18.00, este o atenționare de ninsoare. Temperatura va fi una mai coborâtă decât înregistrează stațiile meteorologice. Regimul de temperaturi scade, ne apropiem de ceea ce ar fi normal. Cel mult minime de -9, până la 0 grade. Dacă la acest moment ar fi normal să avem -9 grade, de marți vom avea -10 grade.

În Muntenia, în Dobrogea și în cea mai mare parte a Transilvaniei, vor fi valorile cele mai coborâte de temeraturi. Probabilitatea de a avea precipitații mixte în ajunul sărbătorilor de iarnă în București este una în creștere. Pentru că avem în continuare cer mai mult noros, nu avem temperaturi atât de scăzute. De abia de marți vor fi în scădere. Precipitații nesemnificative, dar regimul de temperaturi este în scădere", a precizat Elena Mateescu, director ANM, la Antena 3.

Pe 25 decembrie, va fi mai rece decât în mod obișnuit. Ne așteptăm la valori de cel mult 2-3 grade. În zona litoralului, chiar mai coborâte și apropiate de norme în partea de vest a țării. Va fi frig, dar e o zi de iarnă aproape de normal”, a mai precizat directorul ANM.

Directorul ANM a vorbit și despre prognoza vremii pentru perioada Revelionului.

"Tot rece pare a fi. Modelele de acum indică temperaturi sub pragul de îngheț. Putem întregistra valori la București -7, -8 grade. Pentru zona de munte este bine, pentru că aici se va putea schia. Precipitațiile vor fi nesemnificative sau chiar absente”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray