2019-09-22 22:05

Cum va fi VREMEA de PAȘTI și în lunile de PRIMĂVARĂ. Anunțul de ULTIMĂ ORĂ al meteorologilor

 |  16:30
Cum va fi VREMEA de PAȘTI și în lunile de PRIMĂVARĂ. Anunțul de ULTIMĂ ORĂ al meteorologilor

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru primăvara lui 2018. Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia, și au un grad de realizare de aproximativ 60%.

Potrivit meteorologilor, vremea se va încălzi treptat  începând cu ziua de sâmbătă, urmând ca săptămâna viitoare să avem parte de temperaturi cu plus în termometre, specifice pentru începutul primăverii.

În următoarele trei zile, vremea se va încălzi dintr-o data. Temperaturile vor atinge în sudul țării chiar și 20 de garde. Astfel, temperaturile vor depăși 10 grade Celsius în toate regiunile.

MARTIE

Temperatura medie lunară a aerului va fi apropiată de norma climatologică în sudul,  sud-estul și local în vestul țării și se va situa sub normal în restul teritoriului. Precipitațiile totale lunare vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării.

APRILIE

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de normal în regiunile sudice și estice și se vor situa sub mediile climatologice în restul tarii. Precipitațiile totale lunare vor fi, în general, excedentare.

MAI

Temperaturile medii vor avea valori apropiate de media climatologică în sud, sud-est  și local în vest și sub normal în celelalte zone. Precipitațiile totale lunare vor fi apropiate de normă în sud-estul țării și local în sud și est și vor avea o tendință spre excedent în rest.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray