2020-07-16 20:26

Cum va fi VREMEA în acest WEEK-END

 |  18:10
Cum va fi VREMEA în acest WEEK-END

Meteorologii ne anunță că vremea se va încălzi în următoarele zile. Valorile termice diurne vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice datei în regiunile intracarpatice și apropiate de acestea în restul zonelor.

VINERI

Valorile termice diurne se vor situa în jurul celor specifice datei în vest, sud-vest și în centru, în timp ce în restul zonelor se vor menține ușor sub mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu înnorări în estul și sud-estul țării, unde doar cu totul izolat va ploua slab, iar la munte, trecător va fulgui. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar pe parcursul zilei și în sud-estul teritoriului, dar la cote mai reduse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 18 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 și 4 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, se va produce brumă.

BUCUREŞTI

Vremea se va menține ușor mai rece decât în mod normal. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat ziua, apoi se va diminua semnificativ în intensitate. Temperatura maximă va fi de 10...11 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad. Dimineața și noaptea vor fi condiții de brumă.

 

SÂMBĂTĂ

Vremea se va încălzi, urmând astfel a se înregistra valori diurne ușor mai ridicate decât cele climatologic specifice datei în regiunile intracarpatice, și apropiate de acestea în restul zonelor. Cerul va fi mai mult senin, exceptând estul și sud-estul țării, unde va fi variabil, cu înnorări în general persistente pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului la munte, și pe arii restrânse în nordul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 18 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice, iar cele minime se vor situa între -4 și 8 grade. Dimineața, dar mai ales noaptea, izolat va fi ceață, iar în estul Transilvaniei se vor menține condițiile de brumă.

BUCUREŞTI

Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14...15 grade, iar cea minimă de 3...4 grade.

 

DUMINICĂ

Vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil în sudul și sud-estul țării și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 20 de grade, mai coborâte pe litoral, spre 11 grade, iar minimele se vor încadra între -4 și 9 grade. Spre sfârșitul intervalului, în estul Transilvaniei se va produce brumă.

BUCUREŞTI

Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile vor continua să crească și vor deveni ușor mai ridicate decât cele normale pentru sfârșitul lunii martie. Astfel, maxima se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar minima va fi de 4...5 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz