2019-10-21 13:04

Cum va fi VREMEA în acest week-end. ANUNȚUL meteorologilor

 |  16:36
Cum va fi VREMEA în acest week-end. ANUNȚUL meteorologilor

Vremea se încălzește în cea mai mare parte a țării. Temperaturile vor fi cuprinse între 4 și 10 grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu înnorari temporare și ploi, pe arii restrânse și slabe cantitativ, iar în Maramureș și nordul Transilvaniei vor fi pe alocuri și precipitații sub formă de lapoviță. Vantul va sufla ușor în regiunile vestice și la munte.

Sâmbătă, vremea va continua să se încălzească, devenind deosebit de cald pentru această dată în vestul și sud-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade la Suceava și Miercurea Ciuc și 15 grade la Timișoara și Oradea. Cerul va fi variabil, iar mai ales dimineața, local în Moldova, Oltenia și Muntenia, și izolat în celelalte regiuni, va fi ceață și nori joși stratifoemi, posibil asociați cu burniță. Pe spații mici la munte se vor semnala precipitații mixte. Vântul va avea intensificări temporare în regiunile vestice și în zonele montane aferente.

În București, cerul va fi variabil, cu ceață dimineața. Vântul va sufla slab, până la moderat. Dimineață, 0…1 grad și la amiază, 8-9 grade.

Duminică se anunță vreme caldă pentru această dată, chiar deosebit de caldă în vestul și sud-estul țării, precum și în zonele de deal și de munte. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 și 15 grade, cu cele mai scăzute valori în zonele cu ceață persistentă și cele mai ridicate în vestul și sudul țării (16 Oradea, Timișoara, Călărași). Cerul va fi temporar noros, dar mai ales dimineața, în Moldova, local în Oltenia și Muntenia și izolat în celelalte regiuni, vor fi nori joși stratiformi și ceață, posibil și burniță. În regiunile vestice, pe arii restrânse, se vor semnala ploi slabe. Vântul va avea intensificări temporare în regiunile vestice și la munte.

În București, cer va fi temporar noros, iar dimineața va fi ceață sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla în general slab. 2-3 grade dimineață și 7-9 grade la amiază.

La munte

Vremea se încãlzeste uşor începând de vineri și la munte. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi pe arii restrânse și precipitaţii slabe, mixte, îndeosebi în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali. Vântul suflă slab şi moderat, cu intensificãri în zonele înalte. În week-end încălzirea va continuă astfel că vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată iar precipitațiile, puține și slabe vor fi sub formă de ploaie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray