2019-10-18 21:59

Cum va fi VREMEA în MINIVACANŢA de 1 Mai

 |  09:00
Cum va fi VREMEA în MINIVACANŢA de 1 Mai

Pentru minivacanţa de 1 Mai se anunţă o vreme deosebit de caldă în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi care pe timpul zilei vor ajunge chiar şi la 30 de grade. Precipitaţiile nu vor lipsi, dar vor fi puţine şi sporadice, în timp ce dimineaţa, în anumite zone, va mai fi posibilă formarea ceţii.

La mare, regimul termic va fi apropiat de normalul acestei perioade, cu temperaturi care se vor încadra între 16 şi 20 de grade.

Vremea pe zile

Sâmbătă, vremea va fi în general frumoasă şi deosebit de caldă în cea mai mare parte a ţării, exceptând zona litoralului, unde valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei, respectiv între 16-18 grade Celsius. În partea de vest a ţării, sunt posibile, cu totul izolat, averse slabe şi descărcări electrice, iar temperaturile vor ajunge la 29 de grade în Banat. 

Duminică, vremea va păstra aceleaşi caracteristici, fiind deosebit de caldă în majoritatea regiunilor, mai puţin în zona litoralului, unde temperaturile se vor situa, de asemenea, între 16 şi 18 grade Celsius. Maxima zilei va ajunge la 30 de grade, în Câmpia de Vest.

”Unele înnorări şi averse slabe de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice, se vor semnala doar cu caracter izolat, în special în vestul şi nord-vestul ţării”, anunţă meteorologii.

Pentru ziua de luni, meteorologii anunţă valorile termice cu mult mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 19 grade pe litoral şi 29 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime între 8 şi 16 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. În anumite zone, dar pe arii restrânse, va fi posibilă ceaţă.

Şi marţi, vremea va fi deosebit de caldă, cu temperaturi cuprinse, în general, între 20 şi 29 de grade. Dimineaţa şi noaptea, pe spaţii relativ mici, vor fi condiţii de ceaţă.

În Bucureşti, vremea va fi frumoasă şi deosebit de caldă, maximele situându-se în jurul valorilor de 25 - 27 de grade Celsius, mai puţin marţi, când temperaturile vor ajunge până la 29 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Pentru minivacanţa de 1 Mai, meteorologii nu anunţă precipitaţii în Capitală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray