2019-10-15 17:07

Cum va fi vremea în MINIVACANȚA de 24 ianuarie

 |  18:13
Cum va fi vremea în MINIVACANȚA de 24 ianuarie

Administraţia Naţională de Meteorologie informeaza ca in minivacanţa de 24 ianuarie, vremea va fi în general rece, cu ceaţă în unele zone joase, iar minimele în ţară vor ajunge până la -10 grade în unele zone, maximele atingând, totuşi, duminică, valoarea de 5 grade.

Sâmbătă, în prima zi din minivacanţa de 24 ianuarie, temperaturile mai cresc uşor faţă de ultimele zile şi vor fi cuprinse, în general, între -8 şi 0 grade Celsius, spun meteorologii. Minimele din noaptea de sâmbătă spre duminică vor fi între -12 şi 0 grade, cu temperaturi mai scăzute în Transilvania, sudul Olteniei şi al Munteniei. Va fi ceaţă, în special în zonele joase, dar şi în sudul teritoriului, ceea ce poate crea probleme în trafic.

Duminică, în ţară, vremea va continua să se încălzească uşor, iar temperaturile vor fi şi pozitive, până la 5 grade. Minimele din noapte de duminică spre luni vor scădea izolat sub -10 grade, cu ger în special în zona Carpaţilor Orientali. Cerul va rămâne variabil, dar în regiunile extracarpatice ceaţa va fi persistentă şi vor fi fulguieli slabe, potrivit ANM, citata de News.ro.

Luni şi marţi vremea, temperaturile vor fi uşor scăzute faţă de duminică. Va ninge slab şi izolat, iar ceaţa se ve menţine.

În Bucureşti, temperatura va creşte uşor începând de sâmbătă, astfel încât se va menţine în jurul valorii de -5 - -4 grade, iar minima va ajunge la -10 grade.

Potrivit meteorologilor, duminică în Capitală vor fi valori termice mai ridicate, apropiate de ceea ce ar fi normal pentru ultima decadă a lunii ianuarie. Maxima va fi de 1 grad, iar minima, în noaptea de duminică spre luni, va fi în jur de -6 grade.

Zilele de luni şi marţi vor fi în reci şi în Bucureşti, deşi temperaturile vor fi uşor mai ridicate faţă de zilele precedente. Cerul va fi variabil, dar nu sunt preconizate ninsori, mai spun meteorologii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray