2019-12-06 06:07

Cum va fi vremea în weekend în ţară şi Bucureşti. Prognoza meteo pentru sâmbătă şi duminică!

 |  13:56
Cum va fi vremea în weekend în ţară şi Bucureşti. Prognoza meteo pentru sâmbătă şi duminică!

Cum va fi vremea în weekend în ţară şi Bucureşti. Prognoza meteo pentru sâmbătă şi duminică! Meteorologii anunţă că valorile termice diurne se vor situa sâmbătă peste cele climatologic specifice pentru a doua decadă a lunii februarie în cea mai mare parte a ţării, dar cu precădere în zonele deluroase. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 11 grade, iar cele minime între -8 şi 2 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -15 grade.

Cum va fi vremea în weekend în ţară şi Bucureşti. Prognoza meteo pentru sâmbătă şi duminică! În cursul zilei cerul va fi variabil la senin, exceptând Dobrogea, unde vor fi înnorări şi condiţii ca izolat să se semnaleze precipitaţii slabe, mixte. În a doua parte a nopţii nebulozitatea joasă, de tip stratiform va fi în extindere în regiunile extracarpatice, unde vor fi posibile burniţe sau fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului. Se va semnala ceaţă, mai ales noaptea, în special în zonele joase de relief din sudul şi estul teritoriului.

Cum va fi vremea în weekend în ţară şi Bucureşti. Prognoza meteo pentru sâmbătă şi duminică! Şi în Bucureşti cerul va fi mai mult senin sâmbătă, cu unele înnorări în a doua parte a nopţii. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -4...-3 grade.

Cum va fi vremea în weekend în ţară şi Bucureşti. Prognoza meteo pentru sâmbătă şi duminică! La munte vremea va fi sâmbătă uşor mai caldă decât în mod normal pentru a doua decadă a lunii februarie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Pe văi şi în depresiuni, dimineaţa şi noaptea, izolat se va semnala ceaţă.

Cum va fi vremea în weekend în ţară şi Bucureşti. Prognoza meteo pentru sâmbătă şi duminică! Duminică, în regiunile intracarpatice, vremea se va menţine frumoasă şi mai caldă decât în mod normal pentru această dată, iar cerul va fi mai mult senin. În sudul şi estul teritoriului vor fi înnorări, însă doar izolat vor fi posibile burniţe şi fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în sudul Banatului şi pe litoral.

Cum va fi vremea în weekend în ţară şi Bucureşti. Prognoza meteo pentru sâmbătă şi duminică! Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 2 şi 10 grade, iar cele minime între -7 şi 2 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali, până spre -14 grade.

Cum va fi vremea în weekend în ţară şi Bucureşti. Prognoza meteo pentru sâmbătă şi duminică! Şi la munte vremea se va menţine, duminică, mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, înnorări temporare mai ales în a doua parte a intervalului în Carpaţii Meridionali şi Orientali, unde izolat va fulgui. Vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni, izolat va fi ceaţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray