2020-07-07 19:16

Cum va fi vremea în weekend. Prognoza meteo în Bucureşti, la mare şi la munte

 |  14:48
Cum va fi vremea în weekend. Prognoza meteo în Bucureşti, la mare şi la munte

Cum va fi vremea în weekend. Prognoza meteo în Bucureşti, la mare şi la munte. Meteorologii anunţă că vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza în Crişana, Banat, vestul şi sud-vestul Olteniei, în centrul şi sudul Moldovei, dar pe arii restrânse şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa între 30 şi 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 şi 24 de grade.

Potrivit ANM, în zonele de câmpie, indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi.

În Bucureşti, vremea va fi sâmbătă călduroasă cu cer mai mult senin. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 19...20 de grade.

Şi pe litoral vremea se anunţă călduroasă, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 şi 32 de grade.

La munte vremea se va menţine frumoasă şi caldă, valorile termice continuând să crească uşor.

În cursul zilei de duminiciă vremea va fi deosebit de caldă pe litoral. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 şi 30 de grade.

Şi la munte vremea se va menţine frumoasă, valorile temperaturii aerului fiind comparabile cu cele înregistrate în intervalul anterior.

ANM precizează că în ţară vremea se va menţine călduroasă, caniculară după-amiaza în Crişana, Banat, Oltenia şi pe arii restrânse în rest. Cerul va fi variabil în nordul, centrul, estul ţării şi la munte şi mai mult senin în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 36 de grade. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz