2020-08-10 01:32

Cum va fi VREMEA în weekend. Temperaturi ridicate în Capitală

 |  11:10
Cum va fi VREMEA în weekend. Temperaturi ridicate în Capitală

Vremea în weekend va fi în general caldă şi însorită, cu temperaturi maxime de până la 25 de grade, în special în vestul şi nord-vestul ţării. Sâmbătă şi duminică noaptea, însă, se vor înregistra -2 grade la munte.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), sâmbătă vremea se va mai încălzi faţă de ultimele zile, iar în vestul şi nord-vestul ţării temperaturile vor fi mai mari decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi senin, vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare ale vântului în sudul Transilvaniei şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi 18-20 de grade Celsius, mai ridicate în vestul şi nord-vestul ţării, de până la 25 de grade. Pe timpul nopţii vor fi în jur de 8-9 grade, chiar 13 pe litoral, însă la munte minimele vor atinge -2 grade Celsius.

Vremea se va menţine caldă şi duminică, cerul va fi variabil, cu unele înnorări doar în vest şi sud-vest, iar vântul va sufla slab. Dimineaţă va fi ceaţă, dar pe arii mai restrânse, arată meteorologii. Temperaturile maxime se vor situa între 17 şi 25 de grade, iar cele minime între 4 şi 10 grade, mai scăzute la munte şi în nordul ţării, citeaza News.ro.

În Bucureşti, vremea va fi frumoasă în weekend, mai rece dimineaţa şi noaptea, când este posibil să apară şi ceaţa, mai ales la periferie. Cerul se menţine senin, vântul va sufla slab, iar maximele vor fi în jur de 21-22 de grade, în timp ce pe timpul nopţii temperaturile vor fi de 8-9 grade.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz