2020-01-28 15:04

Cum va fi vremea în zilele următoare. Frigul se domoleşte dar ninsorile pun stăpânire pe România

 |  09:06
Cum va fi vremea în zilele următoare. Frigul se domoleşte dar ninsorile pun stăpânire pe România

Meteorologii anunţă că frigul se mai domoleşte începând de săptămâna viitoare, dar ninsorile vor pune stăpânire pe aproape toată ţara. În acest weekend, temperaturile maxime nu vor trece de 0 grade, iar minimele vor ajunge la minus 20 de grade în depresiuni.

Ninsori slabe vor apărea sâmbătă pe spaţii mici în Moldova, iar după lăsarea serii şi în Banat şi Oltenia. Maximele termice vor fi curpinse între minus 8 şi 0 grade Celsius.

Şi în Bucureşti vremea se menţine extrem de rece. Temperatura maximă va fi de minus 3 grade, iar vântul va bate cu putere.

Vremea la munte va fi extrem de geroasă, cu valori termice care vor porni de la minus 18 grade în Ceahlău şi se vor opri la minus 5 grade la Stâna de Vale. Numai izolat va ninge slab prin Carpaţii Orientali, iar vântul va fi activ mai ales pe creste.

La începutul săptămânii viitoare vremea se va încălzi semnificativ, iar de duminică ninsorile vor ocupa jumătatea de sud a ţării. De asemenea, luni şi marţi va ninge în majoritatea regiunilor, transmite digi24.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine