2020-04-03 07:58

Cum va fi vremea marţi şi miercuri. PROGNOZA METEO

 |  08:35
Cum va fi vremea marţi şi miercuri. PROGNOZA METEO

Meteorologii anunţă că vremea va fi instabilă în zonele montane, precum şi în Moldova, Muntenia, Dobrogea şi în cea mai mare parte a Transilvaniei şi a Maramureşului. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 29 de grade, iar cele minime între 13 şi 22 de grade.

De asemenea, pe arii extinse se vor semnala averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua  şi aspect de vijelie şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi pe arii restrânse 60...70 l/mp, cu precădere în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali. În restul ţării cerul va fi variabil, iar ploile pe spaţii mici.

Şi în Bucureşti vremea va deveni în general instabilă şi se va răcori simţitor. Îndeosebi după orele amiezii, temporar înnorările se vor accentua şi se vor semnala averse torenţiale, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 17...18 grade

Şi joi vremea se va menţine în general instabilă în jumătatea de sud-est a teritoriului, precum şi la munte, unde pe parcurusl zilei vor mai fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Pe arii restrânse se vor mai cumula cantităţi de apă de peste 25...30 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 31 de grade, iar cele minime între 14 şi 22 de grade, uşor mai coborâte în depresiuni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine