2020-04-03 08:56

Cum va fi vremea miercuri şi joi. Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

 |  15:06
Cum va fi vremea miercuri şi joi. Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

Meteorologii au anunţat că gradul de instabilitate atmosferică va fi miercuri în diminuare, dar în zonele montane, precum şi în regiunile sudice şi centrale, vor mai fi înnorări temporar accentuate.

Potrivit ANM, punctiform se vor cumula cantităţi de apă de peste 20...25 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat.

Meteorologii mai anunţă că vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări, mai ales în prima parte a intervalului, în est, la munte şi în extremitatea de nord-vest a teritoriului, dar de scurtă durată şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 şi 21 de grade.

Şi în Bucureşti gradul de instabilitate atmosferică va fi în diminuare, dar în cursul zilei vor mai fi înnorări temporar accentuate, favorabile averselor însoţite de descărcări electrice. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 16...18 grade.

Joi, vremea va fi în general frumoasă. Vor fi înnorări trecătoare la munte şi în sud-vestul teritoriului, unde doar izolat vor fi ploi slabe şi, posibil, descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade în depresiuni şi 30 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 6...7 grade în estul Transilvaniei şi 19...20 de grade pe litoral. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine