2019-10-23 19:04

Cum va fi VREMEA până la jumătatea lunii OCTOMBRIE

 |  20:53
Cum va fi VREMEA până la jumătatea lunii OCTOMBRIE

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat prognoza meteo pe următoarele 4 săptămâni, adică până la jumătatea lunii octombrie. Potrivit meteorologilor, vremea se va menține mai caldă decât normalul perioadei la care ne aflăm, iar asta se va resimți până la finalul lunii septembrie. Vremea intră apoi într-un proces de răcire. Precipitațiile vor rămâne sunt deficitare până î ultima ultima săptămână din septembrie, iar temperaturilor vor fi uşor peste medie.

17 - 24 septembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât normalul climatologic al săptămânii în cea mai mare parte a țării, cu abateri mai mari, local, în regiunile vestice și nord-vestice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile țării.

24 septembrie - 1 octombrie 2018

Valorile termice medii ale perioadei este posibil să se situeze în apropierea normelor climatologice în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor continua să fie deficitare în cea mai mare parte a țării.

1 - 8 octombrie 2018

Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii în jumătatea estică a teritoriului, iar în rest vor fi, posibil, ușor peste aceste medii. Regimul pluviometric se va încadra în limitele normale ale perioadei în jumătatea nordică a teritoriului și va fi, posibil, ușor excedentar în sud.

8 - 15 octombrie 2018

Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii. Cantitățile de precipitații vor fi, posibil, excedentare pe arii restrânse din sudul țării, iar în rest vor fi apropiate de normalul săptămânii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray