2020-01-24 13:31

Cum vor circula autobuzele în zona Eroilor. Traficul s-a reluat, cu unele restricții

 |  21:01
Cum vor circula autobuzele în zona Eroilor. Traficul s-a reluat, cu unele restricții

Traficul rutier din zona Eroilor a fost redeschisă luni, începând cu orele 16.00, după o întrerupere de trei luni cauzată de surparea carosabilului ca urmare a lucrărilor de la magistrala 5 de metrou. Primăria Capitalei precizează că mai rămân închise două tronsoane, iar unele dintre autobuzele care circulau în zonă vor avea un traseu modificat. Circulația este permisă pentru transportul în comun şi pentru autovehiculele cu sarcina pe osie mai mică de 3.5 tf., între Splaiul Independenţei şi Facultatea de Medicină Carol Davila, pe bd. Eroilor şi bd. Eroii Sanitari.

Conform Primăriei Capitalei, traficul se va desfășura în dublu sens pe bulevardul Eroilor, până la intersecţia cu bulevardul Eroilor Sanitari şi în continuare pe bulevardul Eroilor Sanitari. Totodată, a fost instalat temporar un semafor cu comandă manuală la trecerea de pietoni de pe bulevardul Eroilor Sanitari, din vecinătatea intrării la Universitatea de Medicina si Farmacie, informează B365.ro. Rămân închise tronsonul din bulevardul Eroilor, cuprins intre bulevardul Eroilor Sanitari si strada Carol Davila şi  tronsonul din bulevardul Eroilor Sanitari, cuprins intre bulevardul Eroilor si Piața Operei.

Se face pasaj

Metrorex anunţă totodată că a solicitat ca, în perioada în care circulaţia de pe Bd. Eroilor este restricţionată, să se execute o altă lucrare, respectiv accesul care subtraversează Bd. Eroilor, acces care oricum ar fi necesitat o întrerupere a traficului în această zonă timp de trei luni (perioadă prevăzută în proiect şi programată conform graficului general al lucrărilor pentru luna mai 2016), lucru care s-a şi realizat. „Lucrările dispuse prin documentaţiile tehnice de consolidare, de refacerea sistemului rutier şi a trotuarelor, de iluminat public, marcaje şi semaforizare, pentru redarea traficului rutier pe bd. Eroii Sanitari, au fost executate”, adaugă sursa citată.

Traseele modificate

Tot începând de astăzi, ora 16.00, mijloacele de transport in comun care tranzitează zona vor circula după cum urmează:

Liniile 122, 126, 137, 138, 168, 226, 268, 368 vor funcționa pe un traseu modificat, pe sensul spre Academia Militara de la intersecția Splaiul Independenței/ Str. Știrbei Voda/ Bd. Eroilor, pe Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Str. Carol Davila, Bd. Eroilor (bretea), Str. Dr. Bagdasar, apoi traseele de baza. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri în stațiile „Spitalul Universitar”, amplasată pe Bd. Eroilor, respectiv „Carol Davila”, situată pe breteaua Bd. Eroilor. Sensul spre centru nu se modifică.

Linia 236 va reveni pe traseul anterior de la intersecția Splaiul Independenței/ Str. Știrbei Voda/ Bd. Eroilor (Podul Eroilor), pe Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Bd. Gheorghe Marinescu, Sos. Cotroceni, apoi traseul actual. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri în stația „Spitalul Universitar” amplasată pe Bd. Eroilor.

Linia 336 va reveni, pe sens terminal „Complex Comercial Apusului”, de la intersecția Splaiul Independenței/ Str. Știrbei Vodă/ Bd. Eroilor (Podul Eroilor) pe Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Bd. Gheorghe Marinescu, Șos. Cotroceni, apoi traseul actual. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri in stația „Spitalul Universitar” amplasată pe Bd. Eroilor. Celălalt sens nu se modifică.

Linia 668 va funcționa pe traseul de bază între „Valea Oltului” și intersecția Str. Elefterie/ Splaiul Independenței (stația „Piața Operei” amplasată pe Str. Elefterie), de unde va întoarce spre cartier pe Splaiul Independenței, Pod Eroilor, Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Str. Carol Davila, Bd. Eroilor (bretea), Str. Dr. Bagdasar, apoi traseele de bază. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri în stațiile „Spitalul Universitar” amplasată pe Bd. Eroilor, respectiv „Carol Davila”, situată pe breteaua Bd. Eroilor.

Linia N110 va funcționa pe un traseu modificat pe sensul spre „Cartier 16 Februarie”, de la intersecția Splaiul Independenței/ Str. Știrbei Vodă/ Bd. Eroilor, pe Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Str. Carol Davila, Bd. Eroilor (bretea), Str. Dr. Bagdasar, apoi traseul de bază. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri pe sensul „Cartier 16 Februarie” în stația „Spitalul Universitar” amplasată pe Bd. Eroilor. Celălalt sens nu se modifică.

Linia de noapte N116 va funcționa pe un traseu modificat pe sensul spre „Grup Școlar Auto”, de la intersecția Splaiul Independenței/ Str. Știrbei Voda/ Bd. Eroilor, pe Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Str. Carol Davila, Bd. Eroilor (bretea), Str. Dr. Bagdasar, apoi traseul de bază. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri pe sensul „Cartier 16 Februarie” în stațiile „Spitalul Universitar” amplasată pe Bd. Eroilor, respectiv „Carol Davila”, situata pe breteaua Bd. Eroilor. Celălalt sens nu se modifică.

Vezi mai multe AICI


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-21

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine