2020-07-07 20:14

Cursuri de formare profesională gratuite pentru şomerii din Ilfov

 |  17:01
Cursuri de formare profesională gratuite pentru şomerii din Ilfov

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Ilfov va organiza în 2015 cursuri de formare profesională pentru 215 persoane.

Asigurarea competenţelor profesionale necesare şomerilor în vederea încadrării și  reîncadrării lor şi creşterea numărului de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă cuprinse la cursuri reprezintă un obiectiv prioritar al Agenţiei Judetene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov si  în anul 2015.

Activitatea de formare profesională a adulţilor din România în ultimii ani a constituit o prioritate naţională. În sensul reglementărilor actuale adulţii sunt persoanele care au vârsta la care pot stabili raporturi de muncă şi pot participa la programe de formare profesională, în condiţiile legii.

Formarea profesională este o măsură activă definitorie pentru desăvârşirea profilului profesional al oricărei persoane aflate în căutare de loc de muncă, ştiut fiind faptul că prin asigurarea creşterii şi diversificării competenţelor profesionale ale şomerilor se ating, concomitent, două obiective specifice: satisfacerea cererilor imediate pe piaţa muncii şi creşterea şanselor de ocupare în muncă a şomerilor.

Cursuri de formare profesională gratuite pentru şomerii din Ilfov
zoom

Persoanele interesate se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)330.20.14, 0785/280.308; 0785/280.309, pe site-ul A.J.O.F.M. – Ilfov (www.ilfov.anofm.ro) sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-14

Documente:Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz