2020-02-18 12:14

DAEA, de neoprit: „ROMÂNII mânâncă astăzi mai puțin pește decât CORMORANII…”. Adresându-se unui deputat PNL: „V-a intrat cormoranul în cap? Înseamnă că a avut loc!”

 |  14:44
 DAEA, de neoprit: „ROMÂNII mânâncă astăzi mai puțin pește decât CORMORANII…”. Adresându-se unui deputat PNL: „V-a intrat cormoranul în cap? Înseamnă că a avut loc!”

Românii mănâncă astăzi mai puţin peşte decât cormoranii, însă Ministerul Agriculturii nu dă bani pentru cormorani, deşi sunt duşmanul numărul unu al pisciculturii, a declarat, marţi, ministrul de resort, Petre Daea, în comisiile reunite pentru buget, finanţe şi bănci din Parlament, informează Agerpres.

El a fost întrebat de Florin Roman, deputat PNL, unde sunt banii pentru cormorani. „Am înţeles din programe că sunt şi aveţi finanţare, dar nimic despre cormorani. Domnule ministru unde sunt banii?", a întrebat deputatul PNL. Petre Daea i-a răspuns deputatului pe un ton ridicat şi iritat, totodată, gesticulând din deget: „Nu. Nu. Nu dăm bani pentru cormorani, să ştiţi, vă spune ministrul Daea. V-a intrat cormoranul în cap? Înseamnă că a avut loc" Deputatul PNL a replicat: „Dumneavoastră v-a intrat sau v-a ieşit? Vorbiţi despre cormorani". El i-a cerut ministrului să nu ţipe şi să nu mai dea din deget, pentru că „numai Ceauşescu dădea cu degetul".  „Vorbesc despre ceea ce trebuie în ţara aceasta, vă spun eu exact ca să înţelegeţi. Dau din deget ca să înţelegeţi dumneavoastră. Este o problemă extrem de importantă. România, românii mănâncă astăzi mai puţin peşte din suprafaţă decât cormoranii. Iar dumneavoastră, aici, aveţi un mare rol ca parlamentari, pentru că există în Parlamentul României o modificare a anexei. Ascultaţi-mă că o rezolv eu. E bine să o ştiţi pentru a putea gestiona votul dumneavoastră în Parlament. Este duşmanul numărul 1 al pisciculturii. Reţineţi, România şi înainte şi după 1989 ar trebui să aibă politică de stat pentru dezvoltarea pisciculturii în domeniu, iar dumneavoastră nu intraţi în peiorativ. Nu stăpâniţi fenomenul", a replicat ministrul Petre Daea, adăugând că arată cu degetul către cormorani, nu către deputaţi.  Ministrul Agriculturii a declarat pe 24 ianuarie că o foarte mare problemă pentru acvacultura din România sunt cormoranii, care pun probleme şi pentru unii fermieri piscicoli, care au fost nevoiţi să renunţe la afaceri şi să se reprofileze din cauza pierderilor înregistrate şi, de aceea, Comisia Europeană trebuie să găsească soluţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-14Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
12 Feb 2019

da sigur..tiganii nu mai pot prinde sturioni cu plasele de raul cormoranilor
ANONIM
12 Feb 2019

Daea bolsevicul sa mearga la psihiatru iar organizatia mafiota psd la puscarie.
@ANONIM
12 Feb 2019

DU-TE TU LA PSIHIATRU CU CIOLOS== PORCILOR==CARE A SABOTAT AGRICULTURA ROMANESACA IN SCHIMB A POMPAT BANI SI SUBVENTII CU NEMILUITA IN AGRICULTURA FRANCEZAATATA STITI PAPAGALILOR MUISTI MAFIE SI PUSCARIE
COADA DRACULUI
12 Feb 2019

FISA ARE 650 HECTARE DE PESCARIE , LA CREVEDIA . II MANINCA PESTELE
# IPOCRITU'
17 Feb 2019

Mănâncă ???? : poluare,mizeria + hogea .....8552
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine