2019-12-08 18:46

Dâmboviţa. Femeie, în stare gravă la spital după ce ar fi fost muşcată de un leu

 |  09:40
Dâmboviţa. Femeie, în stare gravă la spital după ce ar fi fost muşcată de un leu

O femeie din județul Dâmbovița a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Târgoviște cu mușcături pe corp, existând suspiciunea că a fost mușcată de un leu. Animalul s-ar afla ilegal într-o gospodărie din localitatea Dragodana, acolo unde femeia îngrijeşte mai multe animale.

Aceasta a fost adusă vineri la spital, dar autoritățile nu au făcut public acest caz, până marți.

Femeia a ajuns în stare gravă la spital, ea afirmând iniţial că a fost mușcată de leu. Ulterior, aceasta şi-a schimbat declaraţia şi a spus că niște câini au mușcat-o.

Proprietarul gospodăriei unde a avut loc incidentul a precizat că nu are animale sălbatice acasă.

"A fost adusă cu Ambulanța de la Dragodana o tânără de 31 de ani pentru multiple mușcături, niște animale au atacat-o și i-au produs leziuni severe. Prezintă mușcături și plăgi sfâșiate la nivelul scalpului, toracelui și membrelor superioare. A fost examinată de chirurg și internată în secția de chirurgie generală", a afirmat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Elena Firoiu, potrivit Agerpres.

Directorul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Dâmbovița, Sandu Tolea, a precizat, la rândul său, că nu are informații despre faptul că cineva din județ ar deține lei.

"Noi nu am primit până acum nicio reclamație scrisă. Locația nu este înregistrată sanitar-veterinar și nici autorizată, pentru că nu știm ce se întâmplă acolo și ce animale deține. Ne vom autosesiza și vom face un control'', a spus directorul DSVSA, Sandu Tolea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-24Parerea ta...

OAMENI MUSCATI
24 Noi 2015

La cati oameni sunt muscati de maidanezi, mai impresioneaza pe cineva unul muscat de leu?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray