2020-06-02 05:31

Dan Cristian Popescu: "Școala de acasă devine realitate în sectorul 2"

 |  21:49
Dan Cristian Popescu: "Școala de acasă devine realitate în sectorul 2"

Primăria Sectorului 2 a  semnat un protocol cu Telekom România Communications, prin care toți elevii din Sectorul 2 vor avea acces gratuit la Platforma Educațională pentru e-Learning și Managementul Școlarității-Adservio.

“Prin acest serviciu, elevii vor avea acces la platforma de management educațional Adservio și la internet 4G. Totodată, în mod gratuit, elevii din sectorul 2 vor beneficia de 45.000 de conturi de acces în platformă și de 45.000 de sim-uri de internet, pentru cei care nu au acces on-line. De asemenea, 45.000 de conturi sunt destinate părinților și peste 3.000 de conturi sunt dedicate cadrelor didactice și personalului auxiliar.

Educația este o prioritate pentru mine și mă bucur pentru că am găsit această soluție. În Sectorul 2 avem cea mai mare rețea de unități de învățământ și cei mai mulți elevi înscriși, peste 50.000. Le mulțumesc partenerilor noștri care au înțeles că în această perioadă specială este nevoie de măsuri deosebite și mai ales de solidaritate” , a declarat Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2.

In aceasta perioada de pandemie, cand s-a decis ca elevii sa ramana acasa pana in septembrie, protocolul semnat de Primăria Sectorului 2 cu Telekom rezolvă problema copiilor care nu aveau acces la o platformă de management școlar online, o platforma ce conectează toate persoanele și instituțiile implicate în actul de educație.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine