2020-07-11 02:51

Dan Cristian Popescu: „Școlile rămân deschise în Sectorul 2! Măsurile de prevenție adoptate țin gripa la distanță”

 |  16:10
Dan Cristian Popescu: „Școlile rămân deschise în Sectorul 2! Măsurile de prevenție adoptate țin gripa la distanță”

Dan Cristian Popescu, viceprimarul PNL al Sectorului 2, a anunțat joi că, în urma măsurilor de prevenție adoptate împotriva gripei sezoniere, nicio unitate de învățământ din acest sector al Capitalei nu a fost închisă.

„În Sectorul 2 avem cea mai vastă rețea de unități de învățământ, cu peste 50.000 de copii, prin urmare avem și cele mai multe responsabilități legate de siguranța și confortul copiilor noștri. La nivelul Direcției Generale pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar Sector 2 s-au luat o serie de măsuri de prevenție și combatere a răspândirii virusului gripal în unitățile de învățământ. Pardoselile sunt curățate numai cu echipament special, cu abur. În Sectorul 2 nu se mai folosește găleata cu mop, iar curățarea se face cu aspirator umed-uscat; se folosesc seturi de curățenie mobile, ce conțin detergenți în conformitate cu normativele  din domeniu iar la nivelul fiecărei unități de învățământ se va  constitui o comisie responsabilă cu monitorizarea respectării tuturor măsurilor.(...) Preocuparea nostră permanentă este îmbunătățirea condițiilor din unitățile de învățământ din Sectorul 2, iar prevenția face parte din ansamblul măsurilor pe care administrația locală le implementează”, îi asigură pe cetățeni viceprimarul PNL al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

Criza gripei din școlile din București vine după ce mai multe școli au fost forțate să își suspende cursurile în această săptămână, ca urmare a înmulțirii cazurilor de gripă și a faptului că unele autorități locale competente nu au întreprins demersurile necesare de prevenție.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz