2020-04-04 13:45

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, cere controale drastice la toți comercianții din acest sector

 |  17:43
Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, cere controale drastice la toți comercianții din acest sector

În contextul crizei generale generată de pandemia de COVID-19, Dan Cristian Popescu, viceprimarul PNL al sectorului 2, a solicitat directorului ANPC să întreprindă controale amănunțite la comercianții din acest sector.

Viceprimarul sectorului 2 spune că legea trebuie aplicată la milimetru pentru ca cetățenii să fie protejați în fața oricăror abuzuri ale comercianților, cu atât mai mult cu cât traversăm o perioadă în care populația este greu încercată.

Prima zonă verificată din Sectorul 2 a fost zona Halei și Pieței Obor, cea mai mare piață din București și din România.

”Este o perioadă dificilă pentru noi toți și, din păcate, există persoane care profită de această situație. Am cerut să se verifice dacă prețul de la raft se regăsește și la casa de marcat și, de asemenea, vreau ca speculanții să fie identificați și sancționați. Acești indivizi pun în pericol viața noastră, a tuturor, evazionează statul român și aduc pagube inclusiv comercianților de bună credință” a declarat viceprimarul Popescu.

Dan Cristian Popescu a mai anunțat că, printre alte măsuri instituite în sectorul 2, se află și obligativitatea comercianților din Hala și Piața Obor de a acoperi marfa cu folie transparentă, de a purta mănuși de unică folosință și mască de protecție și de a îndruma clienții să păstreze distanța de siguranță unul față de celălat din cauza pericolului contagiunii cu virusul COVID-19.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine