2019-10-20 04:19

Dăncilă anunţă zile libere de sărbători pentru bugetari! Minivacanţe de Crăciun şi de Anul Nou

 |  14:27
Dăncilă anunţă zile libere de sărbători pentru bugetari! Minivacanţe de Crăciun şi de Anul Nou

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat joi, la începutul şedinţei de Guvern, că angajaţii din sectorul bugetar vor avea două zile libere în plus de sărbători, în 24 şi 31 decembrie.

"Am o veste bună pentru angjaţii din sistemul bugetar. Se vor bucura de încă două zile libere în preajma Crăciunului şi Anului Nou, respectiv 24 şi 31 decembrie. Sper ca tot mai mulţi români să aibă linişte şi tihnă de aceste sărbători împreună cu familiile", a spus Dăncilă.

Ea a mai anunţat că a discutat cu miniştrii Muncii, Sănătăţii şi cu cel de Interne şi că vor fi luate măsurile necesare pentru ca plata pensiilor să se încheie înainte de sărbători, iar serviciile de sănătate şi siguranţa populaţiei să fie asigurate cu prioritate astfel încât românii să se poată bucura de acestă perioadă.

Ca urmare a deciziei Guvernului, angajaţii din sistemul bugetar vor avea vacanţe prelungite de Crăciun şi de Anul Nou, dat fiind că 24 decembrie şi 31 decembrie sunt zile de luni urmate fiecare de zile libere, făcându-se astfel punte cu zilele libere din weekend.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-13Parerea ta...

COMAN
14 Dec 2018

asa a incercat nereusit sa prosteasca poporul si Nastase care acum se da om cinstit!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray