2019-12-14 08:06

Daniel Horodniceanu spune ce implicare are Sebastian Ghiţă în dosarul Black Cube

 |  14:46
Daniel Horodniceanu spune ce implicare are Sebastian Ghiţă în dosarul Black Cube

Procurorul-şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat, joi, că adresa de e-mail menționată de Sebastian Ghiță nu apare în dosarul Black Cube, implicarea deputatului fiind, până în acest moment, la nivel de martor.

"Până în prezent, adresa de e-mail menționată de dumnealui (Sebastian Ghiță, n.r.) nu apare în dosarul Black Cube. Implicarea domnului Ghiță este la nivel de martor până la acest moment", a precizat Daniel Horodniceanu la sediul DIICOT, potrivit Agerpres.

Chestionat dacă Sebastian Ghiță a dat declarații în acest dosar, care să fie și consemnate, şeful DIICOT a răspuns afirmativ.

Referitor la stadiul dosarului Black Cube, Daniel Horodniceanu a spus că nu au fost puse sub acuzare alte persoane.

"Avem mai multe piste la acest moment, nu vă pot spune dacă sunt identificați beneficiarii contractului în dosarul Black Cube. Nu au fost persoane noi puse sub acuzare, dosarul este în lucru, suntem în continuare într-o urmărire penală care este nepublică, observați că noi suntem o structură care acționează, în general, cu discreție, sunt dosare care au un grad de dificultate mai mare și se lucrează în continuare în acestea", a acompletat Daniel Horodniceanu.

"Am calitatea de martor, nu pot să vă dau alte date și informații din dosar. De vreme ce domnii procurori m-au întrebat (n.r. despre adresa de e-mail cucuveauamov@gmail.com), s-ar putea să încerce să afle informații. (...) Știam că această adresă de e-mail este folosită de doamna Kovesi. (...) Orice lucru mi s-a părut important despre acest caz, l-am spus procurorilor. Nu mi se pare că atacarea unor instituții ale statului român — DNA , SRI, DIICOT — este o chestiune permisă și cred că procurorii DIICOT trebuie să investigheze dacă acest lucru se întâmplă", declara la 10 octombrie Sebastian Ghiță. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-09Parerea ta...

ANONIM
20 Oct 2016

Dle procuror-şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu competentele DIICOT si DNA nu mai pot face fata combaterii compexitatii infractionale din Ro .Trebuie aplicate TEHNICI SI PROCEDURI DE COMBATERI INFRACIONALE COMPEXE gen CHINA, SINGAPORE, COREEA DE SUD , ETC
CROCODILUL FLAMAND
20 Oct 2016

SIGUR....LASATI TOATE DOSARELE IN REPAUS SI CAUTATI CUCUVELE SI CAI VERZI PE PERETI PENTRU GHITZA...CA ASA VREA EL...CA DOAR NU O SA-L SUPARATI PE MARELE GHITZA....DE LA PORTITZA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray