2020-07-05 04:20

De ce a cedat acoperişul Arenei Naţionale

 |  16:27
De ce a cedat acoperişul Arenei Naţionale

După o ploaie de 20 de minute, acoperişul Arenei Naţionale a cedat şi scaunele de pe ultimul inel al stadionului au fost inundate. Primăria Capitalei dă vina pe ploaia puternică.

20 de milioane de euro a costat acoperişul retractabil al noului stadion naţional. După o ploaie torenţială, spectatorii au fost nevoiţi să se ferească de apă. Şi nu este prima oară. De când a fost dat în funcțiune, acoperişul a cedat de mai multe ori, inclusiv iarna, din cauza zăpezii, dar niciodată în felul în care s-a întâmplat duminică seara în timpul meciului Steaua – Voluntari, anunţă Digi24.

Primăria Generală a Capitalei vine cu explicaţii: ”Din cauza fenomenului meteo extrem - căderi masive de apă într-un termen foarte scurt - gurile de scurgere de la nivelul acoperişului nu au putut prelua toată cantitatea de apă. În plus, menţionăm că sistemul de preluare a apelor pluviale a avut probleme şi din cauza faptului că vântul a bătut în rafale şi a condus la acumulări rapide de apă inegale”, se arată în răspunsul dat de Primăria Capitalei.

Reprezentanţii primăriei mai spun că nu există fisuri la nivelul membranei sau a acoperişului fix.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-28

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz