2020-08-13 00:49

De Moş Nicolae, Prinţul Paul şi Prinţesa Lia i-au primit în casa lor pe orfanii dintr-un centru de plasament: „Sărbătorile sunt pentru toţi copiii!”

 |  16:14
De Moş Nicolae, Prinţul Paul şi Prinţesa Lia i-au primit în casa lor pe orfanii dintr-un centru de plasament: „Sărbătorile sunt pentru toţi copiii!”

Moş Nicolae nu a adus nici o nuieluşă pentru 25 de copii din Centrul de Plasament „Sfântul Stefan” pentru că viaţa i-a încercat suficient de mult pe aceşti micuţi lipsiţi de îmbrăţişarea caldă a părinţilor. Pentru a le aduce un zâmbet pe chip, Altețele Sale Regale Prințul Paul și Prințesa Lia a României, împreună cu micul Prinț Carol Ferdinand i-au primit pe cei mici, duminică dimineaţă, la reşedinţa regală din Bucureşti, acolo unde l-au invitat, bineînţeles, şi pe Moş Nicolae cu tolba plină de jucării, dulciuri şi amintiri pe care copiii nu le vor uita niciodată.

«Sărbătoarea de Sfântul Nicolae, cât și Crăciunul sunt sărbători pentru toţi copiii, iar cei care nu au parte de căldura unui cămin şi a unei familii adevărate ar trebui să nu simtă acest lucru. Noi vom fi alături de cei 25 de copii de la Centrul de plasament „Sfântul Ștefan” cu multă bucurie, daruri pentru sufletele lor, dulciuri şi o mulţime de îmbrăţişări. Dacă şi alte familii din România vor dori să aducă emoţia sărbătorilor şi altor copii mai necăjiţi, vom fi fericiţi că i-am motivat să ne urmeze exemplul”, a declarat ASR Prințul Paul al României. La pretrecerea de Moș Nicolae a participat și luptătoarea Superkombat Cristiana “Mongol” Stancu, apropiată a Casei Regale. „Mă bucur nespus că am avut ocazia să mă joc alături de aceșţi copii frumoși, a căror soartă nu este tocmai ușoară. Mă simt relaxată datorită celor mici, înainte de marele meci pe care-l voi disputa săptămâna viitoare”. Cristiana “Mongol” Stancu va lupta sâmbătă, 12 decembrie, contra luptătoarei croate Maja Britvic, în gala specială Superkombat de la Torino.

Cei 25 de copii care au păşit pragul casei regale chiar în dimineaţa de Moş Nicolae, cu lacrimi de emoţie şi o bucurie pe chip despre care cei care le-au făcut supriza au declarat că reprezintă satisfacţia supremă pentru munca lor şi pe care toţi banii din lume nu o pot cumpăra, şi-au răsplătit gazdele cu cântece şi poezii. „Sunt cea mai fericită că am primit cele mai frumoase cadouri!”, ne-a spus micuţa Andreea, care şi-ar fi dorit să mai aibă încă două mâini în plus pentru a reuşi să ţină pe de o parte cadourile, pe de alta prăjiturile de care nu se mai satură.

„Este un moment extrem de emoţionant! Şi eu am doi copii şi îmi doresc tot ce-i mai bun pe lume pentru ei. Aceşti copilaşi nu au pe nimeni, iar cei care le-au dat viaţă, i-au uitat, aşa că este datoria noastră morala, a celor care putem face ceva pentru ei, să dăm o mână de ajutor. Un gest pe care noi îl facem atât de uşor pentru ei reprezintă o mare bucurie, o amintire pe care o vor purta mereu în suflet. Sunt foarte fericită că am putut pune şi eu umărul la fericirea acestor copii din centrul „Sfântul Stefan”, iar pe 18 decembrie voi merge cu daruri şi suprize frumoase, pentru al doilea an consecutiv, şi la centrul de plasament „Robin Hood”, acolo unde 55 de copii îl aşteaptă şi ei pe Moş Crăciun. Micuţii au scris fiecare într-o scrisoare darul pe care şi-ar dori să-l primească, iar eu am reuşit să fac în aşa fel încât visele lor cele mai mari să prindă contur, împreună cu spiriduşi din toată ţara care ne-au sărit în ajutor! Fericirea de pe chipurile lor merită orice efort!”, ne-a declarat Otilia Caloian, vicepreşedintele asociaţiei Fight For Life Charity, iniţiatoarea campaniei de ajutorare a copiilor bolnavi de cancer, „Selfie for Life”, căreia i s-au alăturat nume mari din sport, muzica, actorie, care au donat bani pentru micuţii internaţi în spitalul Fundeni.

Evenimentul a fost susținut de Centrul Educativ Cultural Social Economic Francofon din România, în parteneriat cu Asociația Fight for Life Charity, Compania Talent Center, School For Happiness, Asociatia GRITTY, Noriel, și Sanovita.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-07

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz