2020-03-29 01:29

DE TOT RÂSUL: Un bărbat a furat mașina primăriei și a ieșit la o plimbare prin oraș

 |  17:10
DE TOT RÂSUL: Un bărbat a furat mașina primăriei și a ieșit la o plimbare prin oraș

Panică în centrul Bârladului! Joi dimineață, jandarmii au intervenit în forță pentru a opri în trafic un individ care conducea o mașină marca Logan, cu numărul VS 07 CLZ. S-a creat o zarvă generală, căci jandarmii au fost nevoiți să blocheze vehiculul în trafic și apoi să îl scoată cu forța din autoturism pe individul care se afla la volan.

Sub privirile uluite ale trecătorilor, bărbatul a fost încătușat și dus la Poliție. S-a aflat ulterior că individul respectiv tocmai ce furase, la primele orele ale dimineții, mașina Primăriei Zorleni, parcată în curtea instituției, scrie VremeaNoua.

După ce s-a plimbat prin toată comuna, hoțul a pornit spre Bârlad. Între timp, când anagajații Primăriei au ajuns la serviciu, au constatat că mașina respectivă a fost furată. Individul forțase toate celelalte mașini găsite în parcare (inclusiv un buldo-excavator, n.r.), dar numai acest Logan a putut fi pornit.

Primarul Paula Hultoană a verificat repede camerele de supraveghere, a văzut ce s-a întâmplat și a anunțat imediat Poliția și Jandarmeria. Așa s-a ajuns ca bărbatul în cauză să fie localizat și prins în centrul Bârladului, la volanul mașinii furate. Din fericire, autoturismul nu a suferit nicio avarie, spre bucuria primarului Paula Hultoană. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine